Afbeelding
Stockfoto

EHBO voor Mantelzorgers

dinsdag 13 oktober 2020 19:00

Spijkenisse - De mantelzorgsalon vindt dit najaar plaats in de avond!!! 

Op dinsdagavond 13 oktober is Francis Hoonhout uw gastspreker. Deze bijeenkomst voor mantelzorgers zal in het teken staan van Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), kleine huis, tuin en keuken ongelukjes. Wat is de beste manier op een pleister te plakken, hoe verwijder je een teek en hoe behandel je een bloedneus. Maar ook hoe ziet een AED er nu eigenlijk uit, wat doet een AED en hoe werkt het precies. U krijgt de mogelijkheid om dit eens van dichtbij te bekijken.

Natuurlijk gebeurt alles coronaproof en er is ruimte om op uw gemak te oefenen, vragen te stellen en alles goed te bekijken.

De bijeenkomst duurt van 19.00 uur – 21.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei van de SWO, Winston Churchilllaan 31 te Spijkenisse. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Vanwege de 1.5 meter handhaving is er slechts een beperkt aantal plaatsen voor bezoekers in de Mei. Het is noodzakelijk dat u zich als bezoeker vooraf aanmeldt via telefoonnummer van SWO: 0181-695255 of u kunt mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.