KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (11)
    Evenement

Beestenboel op de Boekenberg

zondag 4 oktober 11:00 uur

Foto: De Boekenberg

Op zaterdag 4 oktober – tijdens dierendag – is het een beestenboel op de Boekenberg! Er zijn de hele dag leuke activiteiten voor kinderen en (groot)ouders. 

Zo komt Dikkie Dik naar de voorleesbrunch in het café. Je luistert naar zijn verhalen en kunt na afloop met hem op de foto gaan. 

Ook strijkt het knuffeldierenziekenhuis deze dag neer in de bibliotheek. Jouw konijn, beer of andere knuffel kan van top tot teen onderzocht worden. Borstkasten worden beluisterd, ogen bekeken, reflexen getest en natuurlijk worden er ontzettend veel pleisters geplakt! Dan staat de radioloog klaar en ook de verbandmeester kijkt nog even alles na. Mocht het nodig zijn, dan wordt jouw knuffel zelfs geopereerd in een echte operatiekamer door een chirurg. 

Met Kinderboerderij de Trotse Pauw kun je koeien leren melken en er is een workshop schaapjes vilten met echte schapenwol. In het Milieu Huis onderzoek je met een microscoop kleine beestjes om vervolgens een supergroot klein beestje te knutselen. Dierendokter Leesplezier staat klaar voor tips over de allerleukste dierenboeken. Ben je moe geworden van de activiteiten, dan kun je even uitrusten bij de foto-expositie over dieren van Fotoclub Spijkenisse. Bijna alle activiteiten zijn gratis te volgen. Bekijk de aanvangstijden op www.bibliotheekdeboekenberg.nl en meld je vooraf aan door een (gratis) entreebewijs te bestellen.

Zondag 4 oktober | 11.00-16.00 uur | meld je aan


deel deze activiteit