KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles

Herfstconcert En Chantant

zondag 18 oktober 14:30 uur

Brielle - Op 18 oktober geeft Vocaal Ensemble ‘En Chantant’ een herfstconcert in de St. Catharijne Kerk van Brielle.

Omdat het koor in deze periode de eenzaamheid van ouderen iets wil verlichten, is er contact opgenomen met het Catharina Gasthuis te Brielle om de bewoners aan te bieden het concert gratis bij te wonen.

En Chantant laat u kennismaken met een muzikale vertolking van wat wij mensen kunnen ervaren in en na de stilte. U hoort o.a. muziek van Sibelius, Nystedt, Elgar, Pärt en Rheinberger. Maar er is meer waardoor u zich kunt laten meevoeren in stilte met een bijzonder en fraai geluid. Zoals u van het koor gewend bent, krijgt u een sfeervolle muzikale middag met bijzondere muziek, vertolkt door gepassioneerde zangers. En Chantant staat bij dit concert opnieuw onder leiding van Mirjam van den Hoek.

In deze periode van corona hanteert het koor uiteraard de richtlijnen van het R.I.V.M. U zult in de kerk de aanwijzingen duidelijk aantreffen. Deze bijzondere periode is tevens de reden dat dit concert twee maal in de middag gegeven wordt, te weten om 14.30 en 16.00 uur.

Kaarten zijn van 1 t/m 14 oktober te bestellen via de website www.enchantant.nl, via de koorleden en bij Boekhandel Hoofdstuk Eén in Brielle. Bij de boekhandel zijn de kaarten verkrijgbaar t/m zaterdag 17 oktober. Als u lid bent van de Vereniging Vrienden van de Catharijnekerk betaalt u ook aan de kerk een entreeprijs van slechts € 10,00. Als u een Vriendenpas heeft kunt u die meenemen (niet verplicht). Entree € 12,50, voorverkoop € 10,00.


deel deze activiteit