KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (17)
    Evenement

Regionale voorlichtingsavond op MY college

maandag 18 november 19:15 uur

Foto: My College

Spijkenisse - MY college houdt op maandag 18 november een regionale voorlichtingsavond in haar gebouw aan de Zinkseweg 2 te Spijkenisse. De avond begint om 19.15 uur (koffie vanaf 19.00 uur) en duurt tot 21.00 uur. Ruud Vet, de directeur van MY college, zal deze avond uitleg geven over MY learning (gepersonaliseerd leren) en talentontwikkeling op MY college.

Na de inleiding gaan belangstellenden mee met de coaches die uitleg geven bij de didactiek en de digitale leeromgeving. Alle leerlingen van MY college werken op een iPad en kunnen zo per vak de leerstof volgen die past bij hun niveau.

Ook is er aandacht voor het nieuwe programma in de bovenbouw: MY skills. Met deze richtingen leidt MY college de leerlingen breed op zodat ze nog niet op heel jonge leeftijd hoeven te kiezen.

De avond is met name bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers die op zoek zijn naar een kleinschalige school (420 leerlingen) met een eigentijdse visie op onderwijs. Niet alleen ouders, ook de leerlingen van groep 8 zijn van harte welkom.


deel deze activiteit