KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (17)
    Evenement

Computercursussen in De Boekenberg

donderdag 21 november 10:15 uur

Foto: stock

Spijkenisse - Op zoek naar een computercursus? Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden of digitaal vaardiger kan worden! Deelname aan de cursussen is gratis met gebruik van een leenboek (ook te koop voor € 10,-). De cursussen zijn gericht op Windows en ze worden het hele jaar aangeboden.

De komende periode starten twee cursussen: cursus KLIK & TIK HET INTERNET OP en cursus KLIK & TIK DE TABLET. Tijdens de cursus KLIK & TIK HET INTERNET OP leer je e-mailen en het zoeken op internet. De cursus varieert tussen de 4 tot 6 lessen. Wil je meer weten over je tablet? De cursus KLIK & TIK DE TABLET helpt je in 4 lessen op weg. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van apps, het bekijken van foto's of e-mailen.

Aanmelden voor deze cursussen kan bij Olav Punt via e-mail OPunt@deboekenberg.nl of via het telefoonnummer van de bibliotheek 0181-616622. De cursussen worden gegeven in De Boekenberg.

Startdatum donderdag 21 november  | KLIK & TIK DE TABLET 10.15 - 12.15 uur en KLIK & TIK HET INTERNET OP 13.30 - 15.30 uur | Gratis, wel aanmelden


deel deze activiteit