Afbeelding
Foto: PR

Kracht en Karakter: Kyokushin Fight Academy streeft naar glorie op de Belgische Kampioenschappen

Sport 858 keer gelezen

Dit weekend staat de karatewereld in het teken van moed, discipline en sportiviteit, aangezien de Kyokushin Fight Academy zich opmaakt voor een monumentale uitdaging. Onder de vlag van Karate Team Nissewaard nemen 21 vastberaden vechters deel aan de prestigieuze Belgische Kampioenschappen, georganiseerd door Asahi Dojo, op zaterdag 30 maart. 

De voorbereidingen van de Academy, bekend om zijn rigoureuze trainingsregimes (6 trainingen/week) en een diepe focus op de ontwikkeling van zowel lichaam als geest, hebben de vechters naar dit moment geleid. Hun deelname aan de kampioenschappen is het resultaat van maanden van intensieve training, waarbij zweet en doorzettingsvermogen centraal stonden. Van jong talent tot de meer ervaren krijgers, elk lid van het team draagt de hoop op succes.

De diversiteit en de kracht van het team dat dit jaar deelneemt, weerspiegelt de inclusieve en ambitieuze cultuur van de Academy. Het biedt een podium voor de vechters om niet alleen hun techniek en vaardigheid te tonen maar ook hun onverzettelijkheid, discipline, en de ware geest van het Kyokushin karate. Voor de vechters, hun coaches, en iedereen die verbonden is aan Karate Team Nissewaard, vertegenwoordigt dit kampioenschap een kans om de vruchten van hun harde werk te zien en om de waarden die zij koesteren te delen met een breder publiek.

Als de laatste dagen naar het kampioenschap aftellen, omarmt de Kyokushin Fight Academy de uitdaging met enthousiasme en een sterke vastberadenheid. Deze deelname aan de Belgische Kampioenschappen staat symbool voor de strijd, de passie en het kameraadschap dat zo centraal staat in de wereld van Kyokushin karate. Het is een testament van de onverzettelijke spirit van Karate Team Nissewaard en de Kyokushin Fight Academy, klaar om hun kracht en karakter op het nationale podium te demonstreren.

Het team bestaat uit een breed scala aan deelnemers, variërend in leeftijd en ervaring, verdeeld over verschillende categorieën. De jongste vechters, van slechts 5 jaar oud, omvatten Ajan Smajlovic, Wojciech Gonera, Zyon Lopes Silva, en Saba Sultani, die allemaal de toekomst van Kyokushin karate belichamen met hun ongeëvenaarde enthousiasme en potentieel. In de categorie 6-7 jaar schitteren Nagely Burke, Zente Csàszàr en Xavi Schenk, terwijl de 8-9-jarigen een sterke vertegenwoordiging hebben met vechters zoals, Heavenly Burke, Faith Roosveld, Emir Smajlovic, Xion Richardson, Ciara Selvaratnam, Saron Tsegay, en Jayvian Bahadoer. Ross Jones en Kishan Nanhoe, beiden tieners, laten zien wat doorzettingsvermogen en toewijding kunnen bereiken in de leeftijdsgroepen 10-11 jaar. Voor de oudere deelnemers, waaronder Djurre Vermeij, Daniël Kailuhu, Anh Khoi Tran, Alen Iriskic, en Yasmina Jimenez, variërend van 12 tot 28 jaar, vertegenwoordigen zij de ervaren ruggengraat van het team, klaar om hun vaardigheden op het hoogste niveau te tonen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant