Archieffoto: Foto-OK.nl
Archieffoto: Foto-OK.nl Foto: René Bakker

20e edititie Midzomerfeest Abbenbroek !

Vrijdagavond 7 september zal voor de 20e keer het Midzomerfeest Abbenbroek plaats vinden.

Het feest dat voorheen in juni plaats vond is verhuisd naar september. Het belooft weer een bijzondere editie te worden. De muziek wordt verzorgd door "DJ Maurice Apres Ski Safari Tour". Dit is een uitstekende Apres Ski-zanger, die diverse nummers live zal zingen. Als klap op de vuurpijl volgt er ook nog een optreden van de bekende Nederlandstalig zingende artiesten "Wipneus & Pim". Deze artiesten, die onlangs nog op Concert At Sea stonden, zullen gegarandeerd de tent volledig op zijn kop zetten. Dit wordt weer een geweldig feest in Abbenbroek !

Zaterdag 8 september begint vanaf 16.00 uur Abbeblues. Een bluesfestival dat niet meer weg te denken valt binnen de blues-wereld. Abbeblues staat garant voor kwaliteit, maar geeft ook beginnende bluesbands een podium. Dit jaar zijn er maar liefst vijf bands vastgelegd en deze zullen optreden op twee podiums: Suger Boy & The Sinners, The Veldman Brothers, Little Steve and the big beat, Uit Heenvliet De Sjef en Farstreet.

Beide avonden vinden plaats op het trainingsveld van de vv Abbenbroek aan de Gemeenlandsedijk Noord te Abbenbroek. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Beide dagen is de minimale leeftijd 18 jaar om toegang te krijgen en bij twijfel dien je een geldig ID te kunnen tonen. De prijs van de toegangskaarten bedraagt € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de poort. (per dag)