Simonshaven kwam zaterdag niet tot een overwinning in het duel bij Rockanje.
Simonshaven kwam zaterdag niet tot een overwinning in het duel bij Rockanje. Archieffoto: Peter de Jong

Simonshaven lukt het niet tot winst te komen bij Rockanje

Sport 297 keer gelezen

Rockanje – Simonshaven is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee naar huis te nemen. In het laatste duel voor de districtsbeker werd het pouleduel met Rockanje verloren met 4-1 (1-1). De ploeg behaalde geen enkel punt.

Zaterdag kwam Rockanje op voorsprong op sportpark De Trekdam, maar nog voor de thee wist Melvin Coppenrath de ploeg weer langszij te brengen. Na de thee kon de formatie van Richard van der Werff niet meer de rug rechten en werd er nog drie keer gescoord door de thuisploeg.

Tegenvallend
'Bepaalde dingen vielen wel tegen. We begonnen eigenlijk heel erg slecht aan het duel. Rockanje kwam dan ook terecht op voorsprong. De tweede helft waren we wel bovenliggend. Dan wordt een foutje afgestraft en dan merk je dat we een hele jonge ploeg hebben. Voordat we de koppen weer omhoog hadden na de teleurstelling van de achterstand, lag de derde er al in. Dan is het over en is de 4-1 eigenlijk nog wat geflatteerd en dat is hartstikke zonde. We zijn zeker niet weggespeeld', zei trainer Richard van der Werff na afloop. Voor Simonshaven rest nu de competitie, die zaterdag start.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant