De dames van HVOS waren zondag Hercules 2 de baas met 20-16.
De dames van HVOS waren zondag Hercules 2 de baas met 20-16. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS na rust langs tweede keuze Hercules

Sport 681 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben het zondagmorgen prima gedaan in het duel met de tweede keuze van Hercules. Het werd 20-16 (9-9). Erg gemakkelijk ging het niet.

Voor rust wilde het nog niet helemaal lopen bij de ploeg van Silvio Hazel. Na een moeizame start was het Hercules dat de leiding nam met 0-4 en later 2-8. 'We hebben getraind op afronding en het spelen in andere systemen en dat was nog even wennen', meende Silvio Hazel na afloop.

Afwezigen
De ploeg uit Spijkenisse heeft op het moment erg veel last van blessures. Twee dames, Saskia van der Sluis en Eline van der Meer zijn langdurig afwezig door zwangerschapsverlof. Daarnaast zijn Jolanda van der Sluis en Anouk Hallema de komende negen maanden niet inzetbaar. Beide dames hebben een kruisband blessure die hen langdurig aan de kant houdt.

Rommelige start
'We hadden een hele rommelige start omdat we moeten wennen aan diverse posities waar ik de meiden op laat trainen. Dat gaat heel goed en zo haal je het beste uit de dames. In het laatste deel van de eerste helft ging dat lopen en konden we de achterstand ombuigen. Na rust bepaalden wij het tempo en wonnen we', meent Hazel tot besluit. Zondag is het slotduel in de zaalcompetitie met Schipluiden als tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant