Nadine van der Steen, Tanya van Buren en Shane van Bree, in één beeld gevangen, waren goed voor zeven treffers.
Nadine van der Steen, Tanya van Buren en Shane van Bree, in één beeld gevangen, waren goed voor zeven treffers. Archieffoto: Peter de Jong

Olympia fiere koploper in vierde klasse G

Sport 329 keer gelezen

Mijnsheerenland- De korfbalformatie van Olympia is het seizoen na de overwinning op OJC en het knappe gelijkspel bij Voltreffers met een nieuwe 12-18 (6-8) overwinning tegen Oranje Zwart/De Hoekse uitstekend begonnen.

'We hebben nu vijf punten uit drie wedstrijden en dat is een lekker begin', stelde coach Peter Buitendijk na het zien van zijn ploeg aan de top van de ranglijst in de vierde klasse G. 'We hebben ten opzichte van het vorige seizoen een beter scoringsvermogen.' André van der Wacht, die is overgekomen van de A-jeugd, maar na een herniaoperatie bijna een jaar lang heeft moeten revalideren, weet de korf makkelijk te vinden. 'André heb ik in de laatste paar wedstrijden nog laten invallen, maar hij doet het momenteel heel goed', sprak de coach van de Olympianen zijn tevredenheid uit over zijn pupil. Olympia begon in het tweede aanvalsvak wat stroef aan de wedstrijd, maar in het tweede deel scoorde het op het moeilijk bespeelbare grasveld goed mee. Olympia speelt aanstaande zaterdag om 15.30 uur op De Brug de derby tegen de nog puntloze hekkensluiter 't Capproen uit Hellevoetsluis. 

Olympia: Shane van Bree (3 keer), Mitchell Bodde (3 keer), Nadine van der Steen (1 keer, 60. Karin de Zeeuw), Tanya van Buren (3 keer); Eline van der Wacht, Nienke Kros (2 keer), André van der Wacht (5 keer), Martijn van de Breevaart (1 keer, 60. Glenn Everwijn).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant