Hekelingen zette een stap in de goede richting voor promotie door Stellendam met 6-2 aan de kant te zetten.
Hekelingen zette een stap in de goede richting voor promotie door Stellendam met 6-2 aan de kant te zetten. Foto: Peter de Jong

Hekelingen zet stap in de goede richting voor promotie

Sport 493 keer gelezen

Hekelingen – Een mooie middag was het zaterdag op sportpark 't Spui, waar na de reguliere competitie Hekelingen moest aantreden tegen Stellendam om promotie naar de derde klasse af te dwingen. In de vierde klasse is dat mogelijk door als eerste in de poule te eindigen waarin naast Hekelingen en Stellendam ook NBSVV actief is.

Het werd zaterdag 6-2 (1-2) voor de ploeg van Ad Reijtenbagh. Toch ging het niet zo gemakkelijk als de uitslag doet vermoeden. Na een achterstand, trok Wesley Meuldijk de ploegen weer gelijk. Edinho Fortes Varela maakte na de thee gelijk en Victor Kriek bracht Hekelingen op voorsprong. Daarna denderde de trein door bij Hekelingen met nog treffers van Edinho Fortes Varela en Wesley Meuldijk (2x).

Uitslag had hoger gekund
Hekelingen miste ook nog de kans op 7-2 vanaf elf meter. 'We zetten een stap in de goede richting. We hebben het lastig gehad, maar ook prima opgepakt. We zullen nog één keer bij de les moeten blijven in het slotduel voor ons tegen NBSVV', meent Reijtenbagh, die zaterdag bij winst in Nieuw Beijerland zo goed als zeker is van de derde klasse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant