Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Doek gevallen voor puntloos Olympia

Sport 506 keer gelezen

Spijkenisse- De korfbalequipe van Olympia speelt na de dertiende nederlaag op rij tegen de toekomstige promovendus Dijkvogels (12-27) het komende seizoen zowel in de zaal als op het veld in de kelder van de korfbalcompetitie.

'Dijkvogels was gewoon een maat te groot', gaf coach Peter Buijtendijk het klassenverschil van zijn ploeg aan met de tegenstander. 'De tweede helft verliep iets beter, maar toen was de wedstrijd natuurlijk al gelopen. We gaan het komende seizoen bouwen om de groep weer terug te brengen waar het door de jaren heen thuishoort en dat is de derde klasse. We hebben een zeer jonge en enthousiaste groep met veel potentie', gaf de coach van Olympia hiermee aan het volgende seizoen in de vierde klasse graag aan de slag te gaan om een winnend team te gaan smeden. 'Jason Blakmoor stopt, maar het is te hopen dat Dianne van der Steen en Lennart Orgens van hun zware knieblessures goed zullen herstellen. We zullen er met z'n allen vol energie voor gaan om het verloren terrein te herwinnen.'

Olympia: Martijn van de Breevaart (1 keer, 45. Mitchell Bodde), Jason Blakmoor (40. Sean Zuijderduijn), Eline van der Wacht (1 keer), Nienke Kros; Shane van Bree (1 keer, 60. André van der Wacht), Glenn Everwijn (8 keer), Tanya van Buren, Nadine van der Steen.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant