Een indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van alle duels van SC Botlek van afgelopen weekend.
Een indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van alle duels van SC Botlek van afgelopen weekend. Foto: Aad van der Voorn

Minuut stilte voor Omar Mohammed bij SC Botlek

Sport 3.896 keer gelezen

Spijkenisse – Soms is sport even niet belangrijk bij gebeurtenissen die veel indruk maken op mensen. Zo ook afgelopen zaterdag voor aanvang van alle duels bij SC Botlek. Er werd stil gestaan bij het plotselinge overlijden van de 11-jarige Omar Mohammed.

De speler van de jongens onder de 13 3 (D3) werd vorige week vrijdag onwel en overleed de maandag erop. SC Botlek was diep geraakt door het overlijden van hun jeugdige speler, zodat er afgelopen weekend een aangepast programma was.

Ieder duel stil
Bij iedere wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen, er werd met rouwbanden gespeeld en de vlaggen hingen half stok. De teamgenoten van Omar Mohammed kwamen als eerbetoon samen met de spelers van het eerste elftal het veld op lopen voorafgaand aan het duel met hekkensluiter WFB. 'Het was een ijzingwekkende minuut stilte. Op de manier waarop dit gebeurde, dat was wellicht het meest imponerende van de middag', laat een aangeslagen Richard Koutstaal weten.

Puntendeling
SC Botlek voetbalde ook nog het duel met WFB, maar verder dan een 1-1 (1-0) gelijkspel kwam de ploeg niet tegen de ploeg uit Ouddorp. De enige treffer van de middag kwam van Jordy de Winter. Zaterdag is GOZ de tegenstander van de Spijkenissers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant