Hekelingen slaagde er niet in om zaterdag te winnen van Rockanje.
Hekelingen slaagde er niet in om zaterdag te winnen van Rockanje. Archieffoto: Wil van Balen

Hekelingen lukt het niet om slot spannend te maken

Sport 165 keer gelezen

Hekelingen – Het is Hekelingen niet gelukt om zaterdag dichterbij de koplopers te komen. Met acht punten achterstand op GHVV'13 en vijf punten op Rockanje kon de formatie van Ad Reijtenbagh niet winnen van Rockanje en liet het gat oplopen naar acht punten. Het werd 0-1 (0-1).

Al na een kwartier kwamen de gasten uit Westvoorne op voorsprong. Een vrije trap van Arie Bravenboer, de specialist op dit gebied bij Rockanje, werd nog met de vingertoppen aangeraakt door de doelman van Hekelingen, maar de bal kwam via de onderkant lat in het doel. Daar bleef het ook bij.

Kansen gehad
'Dit was het moment om dichterbij te komen. We hebben echt wel kansen gehad. Ik denk ook dat een gelijkspel verdiend was geweest. Wij hebben tachtig procent gevoetbald. Zij konden na de voorsprong achterover leunen. Over heel de wedstrijd hebben wij veel meer kansen gehad. Het was een ware slag op het middenveld. Hekelingen staat nu op de derde plaats met twee punten voorsprong op Egelantier Boys voor de derde plaats die later nog recht geeft op deelname aan de nacompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant