SCO'63 bleef zaterdag steken op 1-1 tegen het hoger staande Vierpolders. De periodetitel ligt niet meer voor het oprapen.
SCO'63 bleef zaterdag steken op 1-1 tegen het hoger staande Vierpolders. De periodetitel ligt niet meer voor het oprapen. Foto: Peter de Jong

SCO'63 haakt even af voor de periodetitel na gelijkspel

Sport 320 keer gelezen

Spijkenisse – De hoop is er nog steeds voor SCO'63 om de periodetitel te pakken in de vierde klasse F. De ploeg van Peter Hoek kwam zaterdag op sportpark Oostbroek niet verder dan een 1-1 (1-0) gelijkspel tegen Vierpolders dat vijfde staat in de competitie.

Het was Luciën Mariana die voor de Spijkenissers de score wist te openen. Echter de ploeg van interim-coach Arjan Vuik, die volgend jaar coach is bij SC Botlek, wist na de thee alsnog de gelijkmaker binnen te schieten achter de sluitpost van SCO'63.

Moesten winnen
'Wij deden het best goed, maar om in de race te blijven voor de periodetitel moesten we wel winnen. Nu speelden we natuurlijk niet tegen een degradatiekandidaat, dat scheelt wel. Uiteindelijk over heel de wedstrijd moet je blij zijn met de uitslag denk ik. Daarnaast hadden zij wel veel gele en ook nog een rode kaart op het einde. Wellicht is het over voor de periodetitel, zo zal het bij niemand overigens voelen. De komende weken zal dat uitwijzen', verklaarde Peter Hoek na het duel.

Stand
Door het gelijke spel staat SCO'63 nu op de zevende plaats in de vierde klasse F. Zaterdag is Zwartewaal de tegenstander voor de Spijkenissers. Die ploeg verraste afgelopen week vriend en vijand door koploper GHVV'13 te verslaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant