Afbeelding

Doek zo goed als gevallen voor Olympia

Sport 238 keer gelezen

Rotterdam- Olympia kan de degradatie na het puntenverlies tegen de concurrenten Sperwers (13-13) en de forse 22-11 (11-7) nederlaag tegen Thor nauwelijks nog ontlopen.

'We hebben nog een heel kleine kans, maar dan moeten we zelf winnen tegen Erasmus en dan zal Sperwers moeten verliezen tegen Nexus', houdt Peter Buitendijk de minimale kans de dans te ontspringen levend. Het lijkt als een fata morgana, een visioen of wel een diepe droom, maar spelend als tegen Thor zal het voorheen zo fiere Olympia, dat ooit schurkte tegen de eerste klasse roemloos afdalen naar de kelder van de korfbalcompetitie. Tenzij er nog een wonder geschied. 'We zijn er tegen het kort op de korf spelende Thor niet aangekomen. Ik had duidelijk meer van de ploeg verwacht. Het ontbrak in deze zo belangrijke wedstrijd aan ervaring. De sfeer is gewoon goed in de ploeg, maar we willen gewoon eens winnen. We zullen thuis tegen Erasmus moeten stunten om te overleven.'

Olympia: Martijn van de Breevaart (1 keer, 40. Glenn Everwijn 1 keer), Shane van Bree (2 keer), Eline van der Wacht (1 keer), Dianne van der Steen; Nienke Kros (1 keer), Tanya van Buren (1 keer), Jason Blakmoor, Lennart Orgers (4 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant