Handballers HVOS uit de beker gewipt

Sport 118 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hebben in de voorronde van de landelijke beker het niet gered om het hoofdtoernooi te behalen. In de derby met het Hellevoetse Helius, werd het vanavond 18-19 voor de gasten. Bij rust stond het 9-10.

'Het was een gelijk opgaande strijd. Zij scoorden de laatste minuut de winnende treffer maar we stonden er steeds één achter. Het was een degelijke wedstrijd van beide kanten. Bij ons was echt iedereen alert. We hebben ook Matthijs Loch en Wessel Knol na weken blessureleed even kunnen laten spelen, die zijn op de weg terug', zegt Rafaël Loch na afloop. Harmen van de Wetering was met vier treffers topscoorder. Zaterdagavond wacht voor de competitie SOS Kwieksport. Een week erop is Helius opnieuw de tegenstander.