Afbeelding

SCO '63 tegen WCR in laatste minuut gestaakt

Sport 301 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 en WCR hebben bij een 1-0 (doelpunt van Ashraf Rahil) voorsprong het einde tot één minuut voor tijd niet gehaald.

'Hami (Demirturkoglu, DR) werd door twee man getorpedeerd. De overtreding was volgens scheidsrechter Romeijn al donkerrood. Hami staat op waarop hij knock-out werd geslagen door de nummer 7 (Serbernie Shudreny, DR). Hij is buitenwesten geweest en moest worden afgevoerd naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Het voorval gebeurde voor mijn neus, de vlam sloeg in de pan. Mijn prioriteit was om mijn spelers zo goed als kwaad in bedwang te houden om zo de schade zoveel mogelijk te beperken. Er is aangifte gedaan bij de politie. Dit hoort niet op een voetbalveld thuis, ben er ook helemaal ontdaan van. Dit voorval ontneemt je alle plezier in het voetbal. Wat er nu gaat gebeuren is aan de KNVB', aldus de aangeslagen trainer Peter Hoek.

SCO '63: Bredius; Pattiapon (80. Van Lieshout), Mulder, Arin Rahil, Roobol; Aschraf Rahil, Van der Horst, Bhugwansingh; Juliana, Berkman (75. Wiltschut), Yildirim (53. Demirturkoglu).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant