Zuidland wist zaterdag op Groot Nibbeland de punten niet in eigen huis te houden tegen Neptunus Schiebroek. Fotografie: Peter de Jong
Zuidland wist zaterdag op Groot Nibbeland de punten niet in eigen huis te houden tegen Neptunus Schiebroek. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Zuidland onderuit door snelle goal Neptunus Schiebroek

Sport 425 keer gelezen

Zuidland – Zuidland is er zaterdag niet in geslaagd om de drie punten in eigen huis te houden. Op Groot Nibbeland verloor de ploeg van Peter de Haan met 0-1 van Neptunus Schiebroek, een stand die al bij rust was bereikt.

Het was overigens niet zo dat Zuidland geen kansen kreeg in het duel met de Rotterdammers. Na de snelle goal van de Rotterdammers waren het Kai de Hoog en Randy de Macker die het leer niet in de touwen kregen. Na de thee was dat het geval bij Leon van der Steen.

Slap begin
Na afloop had trainer Peter de Haan een verklaring voor de nederlaag. 'De bal lag er na vijf minuten al in. We begonnen echter veel te slap aan het duel. We hebben in het duel echter ook niet heel erg veel weggegeven. Daarnaast vind ik ook dat ons minimaal één strafschop is onthouden. We hebben bijzonder hard gewerkt en ik vond dat een punt minimaal verdiend voor ons zou zijn geweest', laat De Haan desgevraagd weten over de nederlaag van zijn ploeg. Zaterdag is Kethel Spaland de tegenstander in Schiedam. Die ploeg behaalde tot op heden slechts twee punten en staat net onder Zuidland dat op de negende plek staat in de tweede klasse.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant