Boy Vergeer zorgde zondag voor één van de punten in het duel van LTC Spijkenisse tegen Nieuwerkerk.
Boy Vergeer zorgde zondag voor één van de punten in het duel van LTC Spijkenisse tegen Nieuwerkerk. Foto: Peter de Jong

Tennissers LTC Spijkenisse verliezen van Nieuwerkerk

Sport 1.057 keer gelezen

Spijkenisse – De tennissers van LTC Spijkenisse hebben zondag de eerste thuiswedstrijd van de competitie in de Eredivisie gespeeld.

Na de puntendeling van vorige week bij Arnolduspark, kwam koploper Nieuwerkerk op bezoek in Spijkenisse en deed de ploeg van captain Stefan Weeda het prima, maar kon er niet worden gewonnen van de koploper, het werd 2-4.

Het leek het er naar uit te zien dat de ontmoeting niet de eerste nederlaag van de competitie zou worden. Na de enkelspelen keek men tegen een 1-3 achterstand aan. De twee dubbelspelen op sportpark Groenewoud zorgden er bijna voor dat de punten opnieuw werden gedeeld, maar één dubbel ging verloren.

Het kon zondag op het volgepakte tennispark van LTC Spijkenisse alle kanten op. 'Deze uitslag was niet verwacht. We hebben ons prima versterkt. We hebben nu uit twee duels vijf punten. Ik had er graag zes willen hebben, maar er is nog weinig van te zeggen', verklaarde Stefan Weeda na afloop van de nederlaag. Het enkelspel van Boy Vergeer werd gewonnen van Jeroen Kamperman. Het dubbelspel dat Thorsten Sollie samen met Stefan Weeda speelde werd zondagavond ook in winst omgezet. Zondag is Top een volgende lastige tegenstander. De ploeg uit Papendrecht won zaterdag met 6-0 van hekkensluiter Alta.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant