De vrouwen van De Kempvis hebben door een overwinning tegen Wiekslag de koppositie weer overgenomen.
De vrouwen van De Kempvis hebben door een overwinning tegen Wiekslag de koppositie weer overgenomen. Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis na zege weer koploper

Sport 452 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis hebben de eerste plaats in de eerste klasse A na de 8-5 (3-1, 1-1, 4-2, 0-1) overwinning tegen Wiekslag 2 weer overgenomen van ZPB H&L Productions 3.

'Het was fysiek een heel zware en goede wedstrijd waarin de ploeg als team heeft gespeeld', blies de opgeluchte coach Peter Verschoor de loftrompet uit over zijn meiden. 'Ik ben heel blij met de overwinning, want die is in deze fase van de competitie en het begin van het nieuwe jaar heel belangrijk. Het team speelde heel compact, verdedigend sterk, de posities die goed van elkaar werden overgenomen en aanvallend sterk met de beweeglijke midvoor Ilse Kuller in een vrije rol als aanspeelpunt. Ook de man-meer werd goed uitgespeeld. Kortom, het was gewoon leuk om naar deze wedstrijd te kijken. Het belangrijkste is wel dat we met ZPB op de hielen de punten blijven pakken.' Divera Bakker is er (voorlopig?) niet meer bij, want zij is in blijde verwachting van haar eerste kindje. De Kempvis speelt aanstaande zaterdag in het eigen Rivierabad tegen Aquadraat.

De Kempvis: Amanda Lubbe; Yvette Kleinherenbrink (1 keer), Ilse Kuller (1 keer), Annelot Klaassen, Merel Corpeleijn (2 keer), Melissa Huurman (1 keer), Sofie Kleinherenbrink, Patricia van Nierop (1 keer), Jessica van Heijningen (1 keer), Britt van Yperen (1 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant