De dames van HVOS hadden een zware week en pakte slechts één punt voor de competitie.
De dames van HVOS hadden een zware week en pakte slechts één punt voor de competitie. Foto: Peter de Jong

Handbalsters hebben zware start van het nieuwe jaar

Sport 464 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben niet echt een eerste leuke week van het nieuwe jaar achter de rug. Werd vorige week begonnen met een gelijkspel, dinsdag werd de ploeg uitgeschakeld in de beker tegen Oliveo 2 en zondag verloor de ploeg van Silvio Hazel met 18-21 (12-10) van Vires et Celeritas.

Toch was er een verklaring voor de drie mindere prestaties binnen een week. Vorige week en dinsdag was een aantal spelers op wintersport. Zondag waren er ook nog drie zieken bij de ploeg uit Spijkenisse.

'Het zit even niet mee. Na de winterstop hebben we nu te maken met zieken. Eén dame probeerde dat nog wel, maar twee waren echt niet in staat te spelen. Dan speel je toch wat rommeliger in een team met invallers die ook niet eerder gewend waren mee te doen. Je mist de vastigheid. Het is dus verklaarbaar, maar we moeten nu weer voor gaan staan om te winnen. We kunnen het echt wel, alleen komt dat er nu even niet uit', verklaarde Silvio Hazel de nederlaag van afgelopen zondag. Voor de dames uit Spijkenisse scoorden: Cindy Makor (6), Angela Buscher (5), Willemijn Blom (4), Claudia van Zwieteren (2) en Nathalie Sponselee (1).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant