De dames van HV Spijkenisse wisten zondag niet te winnen van Rapid.
De dames van HV Spijkenisse wisten zondag niet te winnen van Rapid. Foto: Peter de Jong

Hockeysters Spijkenisse winnen niet van Rapid

Sport 406 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse lijken de laatste weken van slag te zijn en vergeten de zege te pakken tegen de tegenstanders. Zondag was dat niet anders in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Het werd tegen Rapid 1-4 (1-2) voor de gasten.

De dames uit Spijkenisse kwamen in het duel nog op voorsprong. Dankzij een treffer van Jessey Grootveld stond er een 1-0 op het scorebord. Daar bleef het echter ook bij voor de scores van de ploeg van Jeroen Barto.

Stortte in elkaar
'We begonnen eigenlijk heel erg goed aan het duel en kwamen op voorsprong. Dan komt er een moment waarop Rapid de gelijkmaker wist aan te tekenen. Dat bleek ook direct de ommekeer in de wedstrijd te worden. We zakten volledig in elkaar. Het liep niet meer en er was ook geen vertrouwen meer bij de dames. Na vorige week is dit opnieuw een dure nederlaag', meent coach Barto.

Veel verloren
'Zo goed als het vorig jaar ging, lukt het nu niet meer. We verliezen al drie thuiswedstrijden voor de winterstop, dat was vorig over het hele seizoen. We raken de bovenste plaatsen uit het zicht. Dat is hartstikke zonde. We hebben nu net zoveel gewonnen als verloren en zijn gewoon een middenmoter', moest Barto erkennen. Zondag wacht Tempo als laatste tegenstander voor de winter.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant