Sylvia mocht één minuut gratis winkelen.
Sylvia mocht één minuut gratis winkelen. Foto: René Bakker

Lidl open: Winkelcentrum Sterrenhof nadert voltooiing

Actueel 2.483 keer gelezen

Spijkenisse -  Vanmorgen rond kwart voor acht stonden er tussen de 200 en 300 mensen op het plein van Winkelcentrum Sterrenhof. Pas om negen uur ging de nieuwe Lidl open maar voor die tijd was het zaak om een lot te bemachtigen waarmee er één minuut gratis gewinkeld kon worden. De gelukkige winnares Sylvia wist maar liefst € 182,10 bij elkaar te shoppen.

Uiteindelijk was het moment aangebroken en gingen de deuren open. De mensenmenigte verdween in de winkel om er met een gevulde kar en bloemen weer uit te komen.

Met de opening van het supermarktpand nadert het winkelcentrum de voltooiing van een verbouwing die al heel wat jaren bezig is. Gall & Gall verhuisde naar de overkant van het plein om ruimte te maken voor de doorsteek van het parkeerterrein naast de AH, die zelf ook de nodige vierkante meters groter is geworden. Bakker Voskamp maakte plaats voor de verhuizing van het Kruidvat, zodat de Lidl groter kon worden, en nieuwkomer Wibra vestigde zich ook op het plein. De bakker komt tussen de Gall & Gall en de AH boven het water te zitten. De verwachting is dat deze zaak in september open gaat.

Het winkelcentrum is straks het best beveiligde winkelcentrum van Spijkenisse. Beide toegangen naar het plein worden na sluitingstijd afgesloten en zowel op het plein als aan de buitenzijde hangen camera's.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant