Afbeelding
Foto: René Bakker

24 uur voetballen voor Spieren voor Spieren

Algemeen 569 keer gelezen

Geervliet - Vanavond is om acht uur op het voetbalcomplex van GHVV'13 aan de Toldijk in Geervliet, voor de derde maal een 24-uurs voetbaltoernooi van start gegaan. Dit toernooi staat helemaal in het teken van Spieren voor Spieren.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat belemmert hen in alles wat ze willen en kunnen. 'Met dit toernooi hopen we weer veel geld te verzamelen om, net zoals in voorgaande edities, een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor dit doel. De openbare basisscholen Tweespan en Markenburg hebben vanmorgen al een sponsorloop gehouden. Basisschool Merula doet een eigen actie. In de loop van zaterdag krijgen we te horen hoeveel dit heeft opgebracht', aldus Elly Vriens de drijvende kracht achter de organisatie. 'Afgelopen periode heeft een werkgroep bergen werk verzet en we kunnen gedurende het toernooi gebruik maken van de diensten van ongeveer 100 mensen. Anders is het niet mogelijk.'

Sparta-legends tegen (oud) GHVV'13
Voor aanvang van de openingswedstrijd tussen de Sparta-legends en een oud 1e elftal van GHVV'13, werd door burgemeester Mirjam Salet het huidige eerste elftal van GHVV '13 toegesproken en gefeliciteerd  met het behaalde kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse zaterdag. Hierna deed zij de aftrap voor de openingswedstrijd.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant