Afbeelding
Foto: PR

‘Inspiratie en Politiek’ bij LINQ MEDIA

Actueel 146 keer gelezen

Vanaf dinsdag 9 mei presenteren Dick Bosgieter en Cees Vingerling elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur op LINQ FM hun programma 'Inspiratie en Politiek'.

De eerste uitzending zullen zij samen presenteren en zal een kijkje geven in de achtergrond van beide presentatoren. Vanaf 16 mei zullen zij beurtelings het programma presenteren.

Cees Vingerling zal dan gasten ontvangen op het terrein van economie, wonen, werken, recreatie en toerisme en cultuur op Voorne Putten en de regio Rotterdam o.a. gerelateerd aan zijn column in Groot Nissewaard.

Dick Bosgieter zal meer de nadruk leggen op de lokale politieke ontwikkelingen op Voorne Putten en in breder verband richting Rotterdam, Provincie en Tweede Kamer. Hij zal ook speciale aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Dick Bosgieter was al eerder presentator van een politiek programma bij respectievelijk Radio Voorne en het huidige LINQ MEDIA.

Dus als u op zoek bent naar inspiratie en politiek in de regio stem dan elke dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur af op LINQ FM. In de ether te ontvangen op 105.1FM (Spijkenisse e.o.) en 106.9FM (Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne e.o.). Via de kabel op 105.9FM en tevens digitaal te ontvangen via Ziggo op kanaal 915 en via KPN op kanaal 382.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant