Afbeelding
Foto: PR

Ontdek het R-BRUSH Atelier in De Kopspijker tijdens de Kunstroute

Algemeen 740 keer gelezen

De Kunstroute brengt opnieuw een overvloed aan talent naar Nissewaard! Het R-BRUSH Atelier van airbrush kunstenaar Ronald Bagijn in De Kopspijker opent dit jaar opnieuw zijn deuren en verwelkomt een diverse groep gastkunstenaars.

Elk jaar, tijdens het derde weekend van april, tonen kunstenaars hun werk aan het publiek. Dit jaar vindt het evenement plaats op 20 en 21 april, van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekers hebben de kans om de kunstenaars persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen en geïnspireerd te raken om kunstwerken aan te schaffen of zelfs op maat te laten maken.

Ronald Bagijn is gespecialiseerd in de airbrush schildertechniek en creëert voornamelijk muurschilderingen in opdracht. Tijdens het evenement kunnen bezoekers een kijkje nemen in zijn atelier, waar hij zijn airbrush schilderijen, unieke gespoten objecten en 3D-prints airbrusht. Ronald zal zelf ook aanwezig zijn om zijn passie voor zijn werk te delen.

Een bijzonder hoogtepunt is de 3D Kunst Ketting, waarbij 15 kunstenaars betrokken zijn. Een startobject wordt naar drie personen van drie verschillende “kettingen” gestuurd. Elke persoon maakt vervolgens een nieuw object geïnspireerd op het ontvangen werk en schrijft hier een motivatie over. Alleen een foto van het werk wordt doorgegeven aan de volgende persoon in de ketting, waardoor elke ketting een unieke verhaallijn creëert.

Daarnaast zal de Rozenburger Hans Alblas zijn kleurrijke kunstwerken met epoxy kunsthars, ook bekend als Resin Art, tentoonstellen. Door het gebruik van materialen zoals hout of metaal creëert hij prachtige 3D-kunstwerken.

Deze kunstzinnige locatie in winkelcentrum De Kopspijker in Spijkenisse (tegenover de Action) is een must-see tijdens de Kunstroute dit weekend. Er zijn voldoende fietsenstallingen in het centrum en de parkeergarage van het theater bevindt zich recht tegenover onze ingang.

Kijk op R-BRUSH.nl voor deze locatie of op KunstrouteNissewaard.nl voor meer informatie over de andere deelnemende locaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant