Afbeelding
Foto: Wilma Schout

Ook zonder publiek was het afscheid van groep 8 ‘Gewoon Super’!

Algemeen 1.028 keer gelezen

Abbenbroek - De kinderen van groep 7 en 8 van OBS de Vliegerdt hebben dinsdag 7 juli hun afscheidsmusical ‘Gewoon Super’ opgevoerd in het Dorpshuis van Abbenbroek. Dit was niet een musical als andere jaren. De zaal van het Dorpshuis was deze dag namelijk helemaal leeg, op de juf, een camera- en geluidsman na!

Door corona kampte ook deze school met een probleem, lang was onzeker of de musical wel opgevoerd kon worden. In vijf weken tijd hebben de kinderen deze musical ingestudeerd, het decor gemaakt en alles wat daarbij kwam kijken. Afgelopen dinsdag was uiteindelijk het moment daar: De opvoering van de eindmusical. Zoals gezegd is alles gefilmd en de uitvoering ging ‘Gewoon Super’, aldus de kinderen. Er konden zelfs scenes buiten opgenomen worden, ging het even mis, dan maakten ze gewoon opnieuw een opname. Dit vonden de kinderen uiteraard een leuke bijkomstigheid. Na afloop van de musical kregen de leerlingen een lekker ijsje van ‘de Smaaktraktatie’ uit Zuidland.

Volgende week zal de film van de musical getoond worden aan de overige leerlingen van OBS de Vliegerdt. De ouders en overige familieleden van de kinderen, kunnen geheel volgens de corona richtlijnen, samen met het kind de film van de musical op de bank thuis kijken.

Vandaag hebben de leerlingen van groep 8 nog een leuk afscheid in de vorm van een dagje uit met elkaar en als afsluiting een barbecue met de juffen en ouders.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant