Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Planten & Zo

Actueel 1.465 keer gelezen

Voor sfeer in en om uw woning

Spijkenisse – Planten & Zo, het tuincentrum tegen de grens met Hekelingen,  bestaat inmiddels vijf jaar. Het bedrijf biedt een ruim assortiment basisproducten.

 "Ik vergelijk ons wel eens met een buurtsuper", zegt Hester Vos. "We verkopen het gehele assortiment van een tuincentrum: tuinhout, bestrating, binnen- en buitenplanten, bestrijdingsmiddelen, gereedschap, potten etc. Ook hebben we vijverbenodigheden."

Vast team
Hester ziet groei in het bedrijf. "Steeds meer mensen weten ons bedrijf te vinden. Hierdoor bouwen we een vaste klantenkring op." De klanten zien ook steeds dezelfde gezichten. "Ik ben er best trots op dat we een vast team medewerkers hebben, zodat klanten bekende gezichten zien die hen kunnen helpen bij vragen die ze hebben. Ze beschikken allemaal over een flinke dosis vakkennis. Noem ons maar de vraagbaak van de buurt."

Seizoenen
Het tuincentrum gaat mee met de seizoenen. In het voorjaar is er een groot assortiment planten voor de buitentuin. Op dit moment is het tuincentrum in herstsfeer en is er een groot assortiment herfstbloemen, asters en najaarsplanten.  Ook de pompoenen en herfstdecoratie ontbreken niet. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de voorjaarsbollen, die u wel voor de vorst moet planten, maar dan geniet u volgend voorjaar van een kleurrijke tuin. Ook is er een ruim assortiment om in de winter te zorgen voor de buitenvogels . Vanaf 1 november is het tuincentrum in kerstsfeer. "We hebben een kerstshow en maken ook zelf de kerststukken."

Inheemse Buitenplanten
Planten & Zo onderscheidt zich van de andere tuincentra door het grote assortiment buitenplanten, waaronder  veel vaste planten, wintergroene heesters, coniferen, klimplanten en fruitbomen. In het voorjaar zijn er volop groente en kruiden plantjes te verkrijgen.

Bloemen
Ook kunt u bij Planten & Zo terecht voor bloemen. Niet alleen losse bloemen en boeketten, maar ook voor iedere gelegenheid zoals trouw- en rouwwerk. De bloemenafdeling is dag en nacht gekoeld, dus u koopt altijd verse bloemen en uiteraard zijn dat bloemen die horen bij het seizoen. Voor iedere prijsklasse is er een boeket.  Alle boeketten worden desgewenst ter plaatste door gediplomeerde bloembindsters gebonden. U kunt uw boeket ook online bestellen.  "We bezorgen in Spijkenisse en omgeving."

Groenonderhoud voor bedrijven
Planten & Zo denkt daarnaast ook aan bedrijven, die graag planten in het kantoor willen hebben maar geen tijd hebben om deze te verzorgen. Bedrijven kunnen een abonnement afsluiten waarbij Planten & Zo niet alleen de plantenbakken plaatst, maar ook wekelijks of maandelijks het onderhoud op zich neemt. "Het is onderhoud op maat, dus niet alleen water geven maar ook plantenvoeding en we kijken de plant na."

Planten & Zo
Meeldijk 23
Spijkenisse
0181-632506

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant