Confetti, muziek en bloemen tijdens de feestelijke heropening van Jumbo Maaswijk.
Confetti, muziek en bloemen tijdens de feestelijke heropening van Jumbo Maaswijk. Foto: Aad van der Voorn

Jumbo Maaswijk feestelijk heropend

Actueel 1.082 keer gelezen

Spijkenisse – Supermarkt Jumbo Maaswijk heropende vanmorgen op feestelijke wijze haar deuren. Met muziek, confetti en bloemen werd het publiek door filiaalmanager Danny Stok en zijn medewerkers hartelijk welkom geheten. De Jumbo aan de Hadwijchplaats 32 onderging de afgelopen tweeënhalve week een complete metamorfose.

Tijdens de opening kregen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast ontvangen alle klanten die t/m aanstaande zondag 23 juli voor een bedrag vanaf € 25,00 boodschappen doen, een ambachtelijke appeltaart. De winkel werd tijdens de verbouwing compleet gestript en heeft bijna 450 m2 extra vloeroppervlakte gekregen. Bezoekers wordt in de nieuwe Jumbo maar liefst ruim 1.550 m2 winkelplezier geboden. Het assortiment werd uitgebreid tot ruim 32.000 artikelen.

Kinderhoek en koffietafel
Nieuw is onder andere een koffietafel waar klanten op hun gemak een kop koffie kunnen drinken en een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Bovendien is de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. In de slagerij is een uitgebreid vers grill assortiment, zoals spareribs, kippenbouten of een hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Ook biedt de nieuwe winkel een uitgebreid aanbod aan diepvriesvlees, een bloemenafdeling en zelfscan-kassa's.

Pick Up Point
Jumbo Maaswijk is tevens uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er enkel worden betaald met pin. Jumbo heeft inmiddels zo'n 580 winkels en 350 Pick Up Points in Nederland. De Jumbo succesformule is: laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant