Oudhollandse spelletjes en kledingshow bij De Duinhuisjes.
Oudhollandse spelletjes en kledingshow bij De Duinhuisjes. Foto: PR De Duinhuisjes

Kinderspelen en Kledingshow bij De Duinhuisjes Rockanje

Actueel 200 keer gelezen

Rockanje – Morgen, woensdag 19 juli, kunnen kinderen zich vermaken bij De Duinhuisjes met allerlei Oudhollandse spelletjes, zoals hoepelen, stokpaardje spelen, op stelten lopen, sjoelen, knutselen en nog veel meer. Ook kunnen ze zich verkleden als Ot en Sien. Met de poppenkastvoorstelling om 14.30 uur en de pannenkoeken belooft het een heerlijke middag te worden. De toegang bedraagt € 2,00 per kind.

Inhakend op de tentoonstelling 'Van opstaan tot uitgaan', en dan met name de rouwkleding, wordt er zondag 23 juli een kledingshow gegeven op het terrein van De Duinhuisjes. Anneke Klok showt met vrijwilligers van het openluchtmuseum allerlei soorten kleding uit de dertiger jaren van 'ondergoed tot krullenmuts'. De bezoekers kunnen de kleding van dichtbij bekijken en er worden ook bijzonderheden over bepaalde kledingstukken verteld.

Openluchtmuseum  De Duinhuisjes ligt aan de Duinstraat 18 in Rockanje (vlakbij de Tenellaplas) en is ieder weekend en woensdagmiddagen geopend van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang bedraag € 3,00 en kinderen vanaf 4 jaar € 1,50. Kijk op www.westelijk-voorne.nl voor de overige evenementen en openingstijden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant