Afbeelding
Foto: stock

Loting bekertoernooi derde en vierde klassers bekend

Actueel 108 keer gelezen

Afgelopen week werd bekend gemaakt welke ploegen in de derde en vierde klasse aan elkaar gekoppeld worden in het districtsbeker toernooi. Derdeklasser GHVV'13, dat afgelopen seizoen promoveerde treft in een poule van drie clubs Abbenbroek en Flakkee. SC Botlek neemt het in een poule van vier op tegen nieuwkomer op de zaterdag OVV, GLZ/Delfshaven en regiogenoot Zwartewaal.

De overige ploegen die in de vierde klasse uitkomen dit seizoen, spelen niet tegen een andere ploeg uit Nissewaard zoals GHVV en Abbenbroek dus wel doen. Hekelingen mag het opnemen tegen de nieuwe fusieclub FC IJsselmonde, ZBVH en Sinkwegse Boys. SCO'63 neemt het op tegen derdeklasser Rozenburg en verder MVV'27 en Stellendam.

Zondagclub
Volgend jaar heeft Nissewaard en het hele eiland Voorne-Putten nog één club actief op de zondag. Dat is OHVV uit Oudenhoorn, dat nu nog tot Nissewaard behoort. De ploeg van Rafael Andrade treft in het districtsbeker toernooi SVV en VOC 2. Begin september staan de eerste wedstrijden voor de beker gepland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant