Philip's inzet werd beloond met een eigen straatnaambord.
Philip's inzet werd beloond met een eigen straatnaambord. Foto: Henk Merriënboer

Philip de Vries krijgt tijdelijk straatnaambord

Actueel 755 keer gelezen

Heenvliet - Wethouder Jan Willem Mijnans heeft vanavond een 'tijdelijk' straatnaambord onthuld op de parkeerplaats aan de Meeldijk in Heenvliet. De parkeerplaats zal voorlopig de naam Ph. J. de Vries plein dragen.

Philip de Vries is de grote initiator betreffende de volledig gerenoveerde parkeerplaats bij het zwembad en de Jongerensoos De Brandspuit. Tijdens de (vakantie)afsluiting van de oefenavonden van shantykoor Twee keer Niks, werd hij volledig verrast. Voorafgaand aan het 'haringhappen' werd hij toegesproken en in het zonnetje gezet. Zijn niet aflatende ijver heeft geresulteerd in een prachtig geasfalteerde parkeerplaats. Samen met zijn vrouw en wethouder Jan Willem Mijnans mocht Philip het straatnaambord onthullen. 'Het is niet makkelijk om mij stil te krijgen, maar dat is nu gelukt', sprak hij licht geëmotioneerd. Dat ontlokte bij één van de toehoorders de opmerking om het bord in het vervolg dan maar steeds mee te nemen naar elke oefenavond.

Grote pluim voor de gemeente
'Enkele maanden geleden stuurde ik een mail naar de gemeente Nissewaard, dat het echt wel nodig was iets te doen aan de toestand van deze parkeerplaats. Het was soms te gevaarlijk om over te lopen met al die kuilen en na een regenbui stond hier meer water dan in het zwembad. Ik rekende verder nergens op, maar tot mijn verbazing werd er onmiddellijk initiatief genomen', aldus Philip. Enkele weken geleden is een aanvang gemaakt met asfalteringswerkzaamheden. Ook zal er nieuwe verlichting worden geplaatst. 'Al met al heeft het mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik geef de gemeente Nissewaard hiervoor een grote pluim.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant