De wedstrijdzwemmers van De Kempvis.
De wedstrijdzwemmers van De Kempvis. Foto: De Kempvis

Clubkampioenschappen wedstrijdafdeling De Kempvis

Actueel 839 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdag 24 juni vonden in het Rivierabad te Spijkenisse de jaarlijkse clubkampioenschappen van de wedstrijdafdeling van ZV De Kempvis plaats. De zwemmers, jong en oud, streden in de diverse leeftijdscategorieën om de titel van clubkampioen 2016-2017.

Naast de eigen zwemmers deden er ook een aantal gastzwemmers mee, hierdoor werd het een officiële wedstrijd en zijn de behaalde persoonlijke records ook officieel. Zoals altijd was het weer een oergezellige wedstrijd waar de zwemmers, onder aanmoedigingen van familie en bekenden, hun wedstrijden zwommen. De wedstrijd werd afgesloten met een estafette waar veel zwemmers nog even aan meededen.

Afgelopen donderdag werden tijdens de slot BBQ in het clubhuis de clubkampioenen van 2016-2017 bekend gemaakt en werd de progressie prijs uitgereikt. Natuurlijk was er voor iedere deelnemer een leuk aandenken. De progressie prijs voor de dames ging naar Sylvie Roos en voor de heren naar Senna Mooldijk. Zij hebben deze prijs gekregen als compliment voor hun grootste verbetering van hun zwemtijden in het afgelopen jaar. De titel van clubkampioen 2016-2017 in de diverse leeftijdscategorieën ging naar: Simon van der Sluijs, Stef van Heijst, Senna Mooldijk, Glenn van Gaalen, Joris Bezemer, Floyd van Duyvenbode, Kristen Calvis, Mariska Seinen, Dagmar Nieuwenhuizen en Fenna de Groot. Als klap op de vuurpijl bleek er ook nog door vier zwemmers een clubrecord gezwommen te zijn. Erik Wegman had twee records behaald op de 50 meter vrije slag in een 25 en 50 meter bad, Joris Bezemer voor de 5000 meter vrije slag, Kim Rutters en Dagmar Nieuwenhuizen voor de 2000 meter vrije slag in hun leeftijdscategorie. Deze zwemmers kregen een mooie oorkonde en een vermelding in de lijst met clubrecords.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant