Archieffoto Aad v.d. Voorn
Archieffoto Aad v.d. Voorn Foto: Aad v.d. Voorn

Voedselbank vraagt hulp

Actueel 251 keer gelezen

De Activiteitencommissie van de Voedselbank Spijkenisse e.o. is op zoek naar mensen die willen helpen tijdens de supermarktactie op 24 en 25 maart.

Het is dan weer de bedoeling om in zoveel mogelijk supermarkten in Brielle, Heenvliet, Spijkenisse en Zuidland aanwezig te zijn. Om te flyeren bij de ingang en de boodschappen bij de uitgang in ontvangst te nemen. Er wordt gewerkt in ploegendiensten van 2,5 uur. Voor de actie zijn in totaal zo'n 200 vrijwilligers nodig, dus alle hulp is welkom. Vanuit de winkels worden de ingezamelde goederen naar de Voedselbank vervoerd. Ook voor dat vervoer zoekt de voedselbank mensen die in het bezit zijn van een bestelbus.

Op dit moment komt de organisatie nog een flink aantal vrijwilligers tekort. Zoals het er nu naar uitziet kunnen alle supermarkten dan ook niet worden bemenst. Dat zou jammer zijn. Daarom hoopt de activiteitencommissie op uw hulp. Aanmelden kan via de mail op supermarktactie@vvds.nl, of telefonisch 's avonds na 19.00 uur op 0181 662161.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant