Er kan lekker gevoetbald worden. Fotografie: René Bakker.
Er kan lekker gevoetbald worden. Fotografie: René Bakker. Foto: Rene Bakker

Nieuw pannaveldje in Zuidland

Actueel 536 keer gelezen

Zuidland - Vandaag is een nieuw pannaveldje geopend op sportcomplex Groot Nibbeland in Zuidland. Wethouder Martijn Hamerslag voltrok de openingshandeling onder toeziend oog van ongeduldig trappelende kinderen.

Misschien lag het wel aan de frisse wind, maar het kon voor de kleintjes niet snel genoeg. Daar haakte de wethouder dan ook op in, door zich te beperken in zijn toespraak. 'Een groot compliment gaat natuurlijk naar de Voetbalvereniging Zuidland. Het is tenslotte de verdienste van de club dat dit tot stand is gekomen. Dit pannaveldje voorziet in een behoefte en hoort bij een club met een gezonde ambitie', aldus de wethouder. Hierna opende hij tot groot genoegen van de wachtende kinderen het veldje.

Voorzitter Dave Chong ziet eindelijk een langgekoesterde wens in vervulling gaan. 'Wij zijn als voetbalvereniging al enkele jaren bezig om dit te realiseren. Begonnen onder het 'oude' gemeentebestuur van Bernisse is het eindelijk gerealiseerd onder het gemeentebestuur Nissewaard. De club en de gemeente (met subsidie) hebben bijgedragen aan het tot stand komen. Een groot compliment aan de vrijwilligers, maar zeker ook aan JKH-hoveniers uit Hellevoetsluis en loonbedrijf Poldervaart uit Oudenhoorn. Door hun inzet is het uiteindelijk allemaal gelukt. Het pannaveldje is overigens een openbaar veldje. Dus iedereen mag er gebruik van maken', licht Dave toe.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant