Zondag was Afrojack aanwezig bij het Muziekids Event maar een ander optreden in Spijkenisse zit er voorlopig niet in. Foto: Peter de Jong
Zondag was Afrojack aanwezig bij het Muziekids Event maar een ander optreden in Spijkenisse zit er voorlopig niet in. Foto: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Afrojack niet aanwezig op SpijkenisseFestival

Actueel 262 keer gelezen

Afrojack zal niet optreden tijdens het SpijkenisseFestival 2017, zo laat de gemeente weten. In het afgelopen half jaar zijn alle denkbare opties om een optreden van Afrojack in Spijkenisse mogelijk te maken, bekeken en doorgerekend. Een optreden tijdens het SpijkenisseFestival 2017 bleek de enige mogelijkheid, maar vanwege optredens in het buitenland is het voor Afrojack onmogelijk om dan naar Spijkenisse te komen. De gemeente Nissewaard en het management van Afrojack betreuren dat het optreden niet door kan gaan.

Wethouder Kees Dijkman: 'Het is ontzettend jammer dat het ons niet lukt om Afrojack dit jaar naar Spijkenisse te halen, we hebben alles op alles gezet om een optreden mogelijk te maken. Daarbij is samen met het management van Afrojack ongelooflijk veel inzet gepleegd en werk verricht.' Ook het management van Afrojack betreurt dat het optreden dit jaar niet lukt. 'We willen de gemeente bedanken voor de ruimte en de bereidheid die men getoond heeft om een optreden van Afrojack mogelijk te maken. Wij hebben de opstelling van de gemeente Nissewaard zeer gewaardeerd en betreuren het dat een optreden dit jaar niet tot stand kan komen', aldus een woordvoerder vanuit het management van Afrojack.

Beide partijen spreken de hoop uit dat er zich in de toekomst een nieuwe mogelijkheid voordoet om een optreden van Afrojack mogelijk te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant