Laat je inspireren door de natuur.
Laat je inspireren door de natuur. Foto: stock

Kinderkunstwedstrijd bij Regio Art Rijnmond

Actueel 127 keer gelezen

Spijkenisse - Doe mee met de kinderkunstwedstrijd van RAR (Regio Art Rijnmond) voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Als je meedoet aan de wedstrijd wordt je werk vanaf 2 april tentoongesteld in de Galerie en kun je een prijs winnen.

Je kan thuis iets maken of tijdens een workshop in de RAR galerie, Noordeinde 7 in Spijkenisse. Het thema is: Groen Nissewaard, dus maak iets over de natuur om je heen, het kan van alles zijn. Je kan schilderen, tekenen of een driedimensionaal werkstuk maken.
Inleveren van een kunstwerk dat je thuis hebt gemaakt kan bij RAR tot 25 maart op elke vrijdag en zaterdagmiddag tussen 13.00 een 17.00 uur. De workshops zijn van 14.00 tot 16.00 uur en kosten niets, je hoeft zelf geen materiaal mee te brengen, maar het mag wel. Woensdagmiddag 22 maart kun je meedoen aan een 3 D workshop, opgeven kan via atelierimago@upcmail.nl Zaterdagmiddag 25 maart kun je een schilderij maken tijdens een schilderworkshop, opgeven bij info@mirianzimmerman.nl Bel voor meer info op vrijdag of zaterdagmiddag naar RAR: 0181-612319.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant