Afbeelding

Grasbuurt voor even griezelbuurt

Actueel 208 keer gelezen

Spijkenisse - Gisteravond vond in de Grasbuurt voor de zesde keer een Halloween avond plaats. Onder aanvoering van Martin Prooi waren ongeveer 40 vrijwilligers bereid gevonden om te assisteren bij dit steeds groter wordende Halloweenfeest. Alle bij de organisatie betrokken mensen kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Niets was aan het toeval overgelaten. Ruim van te voren waren mensen geattendeerd op dit Halloweenfeest. Er waren door de organisatie 1200 flyers verspreid. Ook hebben 180 adressen langs de route het verzoek gekregen om mee te doen aan het optuigen van dit feest. De organisatie, bij monde van Martin Prooi, hoopt volgend jaar op meer in Halloweensfeer 'versierde' tuinen. Dat maakt het voor iedereen nog leuker.

De ongeveer 380 deelnemers, waaronder ongeveer 180 kinderen, hebben genoten en gegriezeld. Enkele bewoners hadden dan ook griezelig mooi uitgepakt. Bovendien zorgden drie rookmachines en het koude weer voor een toepasselijk decor. Dit alles maakte dat een paar kleinere kinderen het toch wel heel 'eng' vonden en er zelfs kinderen tussentijds met de wandeling stopten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant