Griezelen is leuk, maar spelen nog veel leuker. Fotografie: Anita Tempelman
Griezelen is leuk, maar spelen nog veel leuker. Fotografie: Anita Tempelman

Griezels, heksen en geraamtes veroveren Monkey Town

Actueel 471 keer gelezen

Spijkenisse – Griezelen, gillen, maar vooral spelen en veel plezier tijdens het Halloweenfeest gisteravond bij Monkey Town. De Halloween disco, die voor het derde achtereenvolgende jaar in het leukste en grootste indoor speelparadijs van de regio gehouden werd, werd naar schatting door zo'n 600 kinderen en hun ouders bezocht.

Kinderen konden in het spookhuis, op de foto met allerlei griezels, dansen of gewoon lekker spelen in de attracties. Kinderen en ouders hadden er werk van gemaakt; heksen en geraamtes, de een nog enger dan de ander, joegen elkaar de stuipen op het lijf. Degene met de leukste en griezeligste outfit werd beloond met een mooie prijs. Ondertussen was er natuurlijk ook allerlei lekkers verkrijgbaar.

Monkey Town is sinds mei 2013 in Spijkenisse aan de Einsteinweg gevestigd. Het speelparadijs wordt al vanaf de opening goed bezochten en voorziet duidelijk in een grote behoefte. Vrijdag 25 november aanstaande wordt de Pietenshow georganiseerd en nu al kunnen kerstwensen worden ingeleverd, waarbij Monkey Town probeert zoveel mogelijk van deze wensen in vervulling te laten gaan. Ook wordt nagedacht over een carnavalsactiviteit.

Het speelparadijs is van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag en in de schoolvakanties van 10.00 tot 18.00 uur. Sinds kort is er elke eerste zaterdag van de maand het Monkey-dinner, waarbij ouders (en kinderen) lekker kunnen eten terwijl hun kinderen spelen. Sinds kort kunt u zich via een nieuwsbrief op de hoogte laten houden van activiteiten en nieuwtjes van Monkey Town. Ook via Facebook zijn de activiteiten te volgen. Anderhalf jaar geleden opende Crazy Golf , een ander onderdeel van Monkey Town, haar deuren aan de Hoogwerfsingel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant