Meer zelfvertrouwen met Freddie de Hagedis en Johannes de Octopus. Fotografie: René Bakker.
Meer zelfvertrouwen met Freddie de Hagedis en Johannes de Octopus. Fotografie: René Bakker.

'Jaylen lacht' geeft tips

Actueel 115 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmorgen vond in sportschool-fitnesscentrum Richard de Bijl en Chita Gross een interactieve show plaats gebaseerd op het boek van de (toen nog) tienjarige Jaylen. In het boek staan twaalf, door Jaylen verzonnen verhaaltjes. Met deze verhaaltjes kunnen kinderen geholpen worden bij het kweken van meer zelfvertrouwen.

Ongeveer 15 kinderen en evenzoveel (groot)ouders waren getuige van deze interactieve show, die werd opgevoerd door Jessica Vrolijk, Jaylen zelf en zijn moeder Barbara. Jessica was degene die er voor had gezorgd dat deze show bij voornoemde sportschool opgevoerd kon worden. 'Ik dacht gelijk, hier moet ik zijn. Het is een stuk educatie en sluit bovendien mooi aan bij de activiteiten in de sportschool', aldus Jessica. Gedurende de show werden twee korte voorstellingen gegeven. 

Het eerste optreden ging over Freddie de Hagedis en het tweede optreden over Johannes de Octopus. Door het interactief te presenteren werden alle aanwezigen betrokken bij de voorstellingen. Hierdoor kwamen de tips die in de verhalen zaten duidelijker over. Aan het eind nam Richard de Bijl nog even kort het woord. 'De reden om deze kindershow hierheen te halen is het feit dat de inhoud heel veel raakvlakken heeft met de Budo-sporten die hier in de sportschool beoefend worden. Kinderen in hun 'kracht' zetten en zodoende meer zelfvertrouwen kweken', aldus de immer enthousiaste Richard.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant