Vigo overhandigt Amber haar gewonnen Vingino fiets.
Vigo overhandigt Amber haar gewonnen Vingino fiets.

Amber wint Vingino fiets met Facebookactie

Actueel 231 keer gelezen

Spijkenisse - De moeder van Amber van der Linden moest nog eens goed naar het bericht kijken, maar het stond er toch wel degelijk. Amber had een fiets gewonnen.

Wehkamp en Vingino hadden op Facebook een leuke back to school actie bedacht, waarbij een jongens- en een meisjesfiets te winnen waren. Het enige dat ze moesten doen, was een mooie foto opsturen met de Vingino kleding die ze graag wilden hebben. Behalve een fiets wonnen de prijswinnaars namelijk ook het kledingset.

Uit de 511 reacties werd Amber getrokken als winnares bij de meisjes. Helaas voor haar was een van de kledingstukken niet meer leverbaar, maar daar kreeg ze een cadeaubon voor, zodat ze toch nog een leuk jurkje kon uitkiezen voor onder de gewonnen jas.

De fietsleverancier benaderde Bike Totaal Spijkenisse met de vraag of zij de fiets, een 26 inch Alpina fiets in blauw met rose accenten en uiteraard het Vingino logo wilden uitleveren. Vigo wilde daar graag aan meewerken om te laten zien dat je via een Facebookactie best wel eens iets kan winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant