Antoine van de Poel, foto: René Bakker.
Antoine van de Poel, foto: René Bakker.
Ondernemer van de week

Ritel

Actueel 727 keer gelezen

Spijkenisse - Op 12 november 1999 opende Ritel in Spijkenisse de eerste vestiging boven de grote rivieren.

Ritel is al meer dan 20 jaar dé detaillist in telecommunicatie. De landelijk opererende keten komt van oorsprong uit Goes en heeft vooral vestigingen in Zuid-West Nederland. Naast Spijkenisse zijn er ook vestigingen in Oud-Beijerland, Pijnacker en Delft.

Maatwerk
Antoine van de Poel, zelf woonachtig in Hellevoetsluis zag in Spijkenisse met het winkelcentrum en de groeimogelijkheden een kans om als franchiseondernemer in Spijkenisse aan de gang te gaan. Samen met een team van vier medewerkers staat hij voor u klaar om maatwerk te leveren. U geeft aan wat u wilt doen met uw telefoon en het team zoekt daar het passende abonnement bij.

Onafhankelijk advies
Er zijn heel wat telecomaanbieders in Nederland actief. Ritel onderscheidt zich van de andere aanbieders door het onafhankelijke advies dat ze geeft. 'We hebben geen verplichtingen naar netwerkproviders'. De kerntaak van Ritel is immers transparantie verschaffen aan de klant in de markt van de mobiele telefonie zodat de klant op een eenvoudige manier een abonnement en mobiele telefoon kan kiezen die het beste bij hem of haar past. Ritel kan dan ook abonnementen aanbieden bij alle zeven de netwerken: Vodafone, Hollands Nieuwe, T-Mobile, Ben, Tele2, KPN en Telfort. Uiteraard kunt u bij Ritel ook terecht voor een sim-only als uw telefoon u nog bevalt.

Groot assortiment accessoires
Alle merken mobiele telefoon zijn uit voorraad leverbaar, waaronder ook de nieuwste smartphones van Apple en Samsung. Denk hierbij aan de Samsung Galaxy S6 en Apple iPhone 6. Daarnaast zijn er uiteraard ook accessoires verkrijgbaar. 'We hebben veruit het grootste assortiment accessoires in onze winkel'. Vrijwel iedereen die bij Ritel een telefoon aanschaft, kiest voor een screenprotector die op de telefoon gaat voordat de klant de winkel uitgaat. Ritel verkoopt ook allerlei telecom gerelateerde producten, zoals tablets en laptops.

Persoonlijke service
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Jongeren, maar ook ouderen willen een telefoon hebben waar ze mee om kunnen gaan. Bij Ritel is dan ook een seniorentelefoon verkrijgbaar: een eenvoudige en gebruiksvriendelijke telefoon zonder poespas. Door de laagdrempeligheid en de persoonlijke service gaat iedereen tevreden en bellend de winkel uit. Overigens richt Ritel zich niet alleen op de particuliere gebruiker. Ook de zakelijke markt wordt voorzien van een passend advies.

Zakelijke aanbieder
Op zakelijk gebied is Ritel officieel dealer voor Vodafone en T-Mobille. Omdat zij de laagste prijzen hanteren, heeft u bij Ritel gegarandeerd de beste business deal!

Reparatie
'Zelf repareren doen we niet. Dat mogen we ook niet, maar als er problemen zijn, sturen we de telefoon wel door naar de leverancier', geeft Antoine aan.

Ritel is geopend op maandag van 12.00 tot 17.30 uur en dinsdag t/m vrijdag vanaf 9.30 tot 17.30 uur. Donderdagavond is het koopavond en op zaterdag bent u tussen 9.30 en 17.00 uur welkom op de Nieuwstraat 138.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant